Форум HeroesWorld-а - Показать сообщение отдельно - [ТУРНИР] "Два Сезона: Лето - Осень 2018". OnLine-игры
Показать сообщение отдельно
Старый 20.11.2018, 01:52
^
Ihromant

📖
1726
Отправить сообщение для  Ihromant с помощью ICQ
1726
Отправить сообщение для  Ihromant с помощью ICQ
Re: [ТУРНИР] "Два Сезона: Лето - Осень 2018". OnLine-игры

Roger-uaБув ще рестарт , але гарна стартова армія , вирішив не ризикувати з грою навдачу , хоча дороги були довгими. Вихожу на траву і блок 10+ королів циклопів за вулик з кучкою ресурсів. На 1 тільки флакс забрав. Важка гра на 2 забрав ще консу 2 і 4 вулика після яких залишилось 25 віверн. На 4 тижні стало очевидним перевага противника проти моїх 30+ віверн у нього було 50+ і ще 200+ демонів. Це було зрозуміло і опоненту який вже підставлявся не тільки на Тазарові , але й на Солимірові. Зразу після сейву Солимір відібрав ще одне село і там залишився . Шакті з 10 рогами і 80+ вівернами напав на 8 ангелів, 85 віверн , 18 кодла і 222 демонів при значній перевазі в військових статах . КШ оділи обидва. У Шакті залишилось 50+ віверн. Ще тиждень гри і таки перемога.

Дякую за гру!
Гра таки складна. У опонента було не дуже, але і у мене насправді також. До 3 тижня лише Солмир міг ТПшитись. ДД довго не давали, тому виїв буквально все підряд навколо. З останньої перебудови з обміном "а рапотм пощастить" отримав ДД. Далі докачав також Таза і Алкіна, ще був Брон нормальний, але без мудрості. Надемонив багацько. вирішив уже дотискати, тут зберегли. До завантаження було нестримне бажання закінчити цю гру, після завантаження подумав "чорт, якщо Солмирка не добіжить - то ходи тупо пропадуть, тому спершу сходив Тазом і Алкіном. І залишився ночувати в замку, ще не одягнувши +5 до обох бойових статів. За що і поплатився. Напав на мене Шакті і черепахою добрався до моєї армії. Ще йому пощастило на сліпоту по качках. Що ж, я знав де є шолом-череп, були ще ангели резервні і іфрити, вирішив на них пограти. Також відкопав Солмирку і Брону докачав мудрість до просунутої. Так тероризуючи оппа збирав потихеньку армію. Коли зрозумів, що не знайду резервних ребер, здався. З ребрами можна було думаю цих качок розмікрити якось. Все таки 10 архів, 20 монархів, 10 ефритів-султанів і іншої армії добрав. Буде мені наука.

Дякую за гру!

Мой любимьій размер - тройка. Будь то конса, утопа или сиськи

Ihromant вне форума