Форум HeroesWorld-а - Показать сообщение отдельно - [ТУРНИР] "Два Сезона: Зима - Весна 2018-19"
Показать сообщение отдельно
Старый 30.12.2018, 00:10
^
Antiplayer
📖
1995
Отправить сообщение для  Antiplayer с помощью ICQ
Выставка наград
1995
Отправить сообщение для  Antiplayer с помощью ICQ
Выставка наград
Re: [ТУРНИР] "Два Сезона: Зима - Весна 2018-19"

IhromantВіддав 4500 за замок, продав колір за 600. З'явився в піздемеллі, побачив поряд з замком консу відкривши оглядову вежу, прийшов типок з елементами і феєчками. Одразу ним відкрив оглядову вежу і вирішив, якщо 1-ка - одразу лізу (бо все в стрільцевих блоках), якщо 2+ - рестартаю. І тут виявляєтья одиничка. Взяв її втративши лише 20 скелетів. Прекрасно. З ангелом перспективи почали виглядати значно райдужніше. 3 герої, блокована шахта каменю - і біс з тим. З ангелом зумів пробити блоки стрільцеві (камінь блокували 5-9 чорних лицарів) і побіг по дорозі. Некрив, взяв гномник, довів кількість героїв до 5. Далі пробився в надземку, думав що до компа некра (у мене 2 компи були некри), але виявилось що до мікротрежі. Ну нічого. На 117 пробив коробку за 13 пітами і там виявилось 10к золота, також поставив подвійну ману,в результаті Тант її використав 2 рази. Це вирішило мої проблеми з золотом і дуже суттєво наблизило взяття утопії у мікротрежі. До 124 некрив у 3 руки, до утопії підійшов з 460 скелетами. Виявилася трійка, де не дали нічого крім щита +12 і наручників. Переключився на збір ресурсів і пошук згортків. Також розбігся лошками у різні сторони на ангелах. На 133 мені посміхнулася удача, в згортці мені прийшов згорток ТП, а перебудував ДД. Вирішив забрати некрозамок рожевий (мій) що забрав опонент. Але тут помітив, що він знаходиться поруч у трежі-суміжці і збирає коробки та качається. Порахувавши що я доходжу, я замість забирати некрозамок, стрибнув на нього і напав у наручниках. Стати там були 21-11-6-11, але там не виявилось артефактів Опонент накачав такого Гунара на підвищувачках.

Дякую за гру!
Спасибо за игру!
Antiplayer вне форума