Форум HeroesWorld-а - Показать сообщение отдельно - [ТУРНИР] "Два Сезона: Зима - Весна 2018-19"
Показать сообщение отдельно
Старый 05.01.2019, 05:34
^
Ihromant

📖
1726
Отправить сообщение для  Ihromant с помощью ICQ
1726
Отправить сообщение для  Ihromant с помощью ICQ
Re: [ТУРНИР] "Два Сезона: Зима - Весна 2018-19"

05.01.2019 Ihromant (Красный, Цитадель, Десса, Гретхен) def Antiplayer (Синий, Замок, Кейтлин, Клавиус) 6lm10a 214
Зайшли з вигляду нормальні дороги, конса 3-4 прямо поруч з замком і вулик, прийшла Лабета і Греча, не взяв рестарт. На 114 захопив даблу барба, ставив у обох замках гоблоту-орків-вовків-пташок. На 117 захопив свого голубого данжа. Ланцюжками до 123 взяв 2 вулики і заліз у консу на 124. Конса виявилась 3-ка, яка упала просто, щоправда трохи вовки постраждали. На 131 добіг до всіх доріг і зрозумів, що дороги закінчились, далі односторонники (хоч і було 6 замків-сіл). Стало зрозуміло що без контролю я нічого далі зробити не зможу. Благо циклопників роздало багато, також коробкою прокачав Лабету і пощастило що Сракер качнув землю і мудрість до просунутого рівня. До 4-го тижня мучився і качав усіх, на 4-му тижні стало трохи легше ставати, армію пересилив опонента завдяки некрінню під чоботами і амулетом. Поділив армію, 3 ангелами і 15 качками Гречою без мани і землі (Гречі землю я в останній навик купив тупо у опонента конфлюксі) збирав супертрежу, рештою збирав все навколо сіл і замків. На 145 нарешті стало розвиднятись, Лабета качнула логу і повітря, Сракер докачав землю і греча заекспертив мудрість для дд. Розбив Гречу і на 146 стрибнув і забрав у опонента конфлюкс. Купив нарешті землю. До 213 мучився і докачував повітря до експерта Сракеру і землю до просунутої гречі. Коли докачав - опонент спробував забрати купу моїх сіл. Я замість забирати їх назад, забрав у нього мейн Гречою. Після цього одразу прийшла здача. Хоча все ще було непросто, треба було золото на грейд качок і ангелів невідомо де збирати.

Дякую за гру!

Мой любимьій размер - тройка. Будь то конса, утопа или сиськи

Ihromant вне форума