Віддав 1200 за колір, проїв свої 3 рести, у опонента був ще один рест, побачив 2 рідних, зрадів. І рано. Коли опонент не взяв рестарта - побачив суцільний жах навколо. Блок по дорозі з 50-99 ящерів (виявилось 70), деревошахта далеко і врешті виявилась заблокованою. Вирішив не будувати магів-наг, бо золота толком не було, вирішив рашити гм. Через місклік у максі-склепі злив 20 гремлів, все стало печально. На 121 в таверну прийшов Гошан, лежала накидка некра, стало трохи веселіше, але розумів що нічого поки що доброго нема. На 121 пробився до конфлюкса, і на тобі сюрприз - 20-49 гр горгон за коробку і обеліск (виявилось 39 горгон і 10к досвіду). На 122 опонент підставився сам Кіррь ставши біля порталу. Хоч якийсь шанс. Напав Солмиром на опонента, прорідив ельфів і збрив пегаса, далі скупився і напав Галтраном. Опонент здався на 5 конях і 38 кентах без ельфів. Ну хоч якийсь перепочинок. Далі подвоїв ману Солмиру і через день прорідив горгон. Але оскільки їх було 39, то був ризик, що там 4-5 рівень або вся стихія. Тому вирішив брати коробку не Галтраном, а Солміром. Виявилось все ж 10к досвіду, але я не засмутився. Солмір виглядав дуже притомно з інтелектом і експертним повітрям. Убивши конфлюкс, все влив у гроші, збудував університет, Солміру і Галтрану прокачав землю. Далі Галтраном некрив, а Солміром пробився через 6к охорону з монахів. Дойшов до села і зрозумів, що там тупо нічого нема. Благо в цей момент я збудував резуррект вдома і зрозумів, що зможу взяти утопію під подвійною маною 1-2. На 5 рівні дали політ і вибух. Взяв єдину консу, яку бачив під польотом, бо біля неї також було недалеко подвійна мана. Далі розбився на подвійній мані, з 280 мани поліз до утопії. Якимось чудом і прорахунком вдалося взяти 3-ку, про яку я думав що зіллюсь. Рівно вистачило мани (вибухи і воскресіння вирішили). Там дали по царськи, +6 алл, +4 алл, меч +6 атаки і чорну кульку. Далі думав брати ще одну утопію і потім на 137 брати житло казкових драконів, як ідилію порушив опонент. Захопив він мій замок варвара і там засів. Я подумав що атакну, утопій він судячи по таверні не брав, а якщо що - то відкуплюсь якщо там рекантер. Рекантера там не виявилось. Фіналка пройшла в одні ворота, щоправда через неуважність я прогавив 3 ангелів, яких накрили коні. Але нічого. Лишалось 6 пташок і 120 скелетів, з ними я все одно на 137 брав житло казкових. Але опонент здався після програної фіналки.
Дякую за гру!