Форум HeroesWorld-а - Показать сообщение отдельно - [ТУРНИР] "Два Сезона: Зима - Весна 2018-19"
Показать сообщение отдельно
Старый 20.01.2019, 23:40
^
PaTRioT

📖
1619
Отправить сообщение для  PaTRioT с помощью ICQ
1619
Отправить сообщение для  PaTRioT с помощью ICQ
Re: [ТУРНИР] "Два Сезона: Зима - Весна 2018-19"

IhromantОбоє не взяли рестів. Опонент не знаю чому, я не взяв бо з розвідки побачив купу коробок, вуликів, консу 1-ку і чоботи. Одразу взяв чоботи, на 112 взяв Крегу 5к досвіду, де дали логу і pathfinding. Далі 113 вулик-міні і конса, 114 вулик перед-максі і пробив дендрів за броню титана. 115-116 докачав Крега, збудував село-болото, 117 Крегу подвоїв ману, взяв 2 нагашники лохом-Монером і на 121 готувався вийти з розгону на 32 гр качках. Так і вийшло, вихід вийшов просто через 60 гр коней, пробігся вперед і нічого не зробив (бо нічого корисного не побачив). Тут на 122 пробіг поруч Галтран на польоті або крилах, нічого не взяв і кудись утік. Що ж, підвіз віджор, пробив 70+ архмагів за щит титана, ще взяв вулик біля замку де засів опонент і напав. Передбачувано Галтран сидів там без мани, тому фіналка була в одні ворота.

Дякую за гру!

Увидел нычку драконов есть где некрить есть золото решил играть.
Все пробивалось на ура, своей игрой был доволен. Учитывая откат в 7900 вышел на 121 без масло в центр с крыльями и статами, но был без маны. Пополнить не успел, сыграл красный цвет против меня. Так бы с 220 маны и взрывом была бы другая финалка в другие ворота.
Спасибо за игру!