Форум HeroesWorld-а - Показать сообщение отдельно - [ТУРНИР] Любимчики, в бой! - 11 - The Battle of Favorites! - 11
Показать сообщение отдельно
Старый 09.04.2019, 00:39
^
Roger-ua

📖
1522
Отправить сообщение для  Roger-ua с помощью ICQ
Выставка наград
1522
Отправить сообщение для  Roger-ua с помощью ICQ
Выставка наград
Re: [ТУРНИР] Любимчики, в бой! - 11 - The Battle of Favorites! - 11

IhromantОпонент дуже дешево віддав колір, тому грав через стратегію випробувану проти Хуаніто - спробувати поставити пташок в конфлюксі. Так і вийшло, на 112 вбив конфлюкс, на 114 вбив данж, на 121 з пташками вбив болото. Набрав купу медузників лошками, було багато золота. Тому збудував універ і прокачав там землю Тіраксу і Фіюру. Далі виникла проблема - об'єктів особливо не було, ресурсів для ГМ не було (кристали взагалі капець не роздало), тому сконцентрувався на взятті житла качок і конси біля болотозамку. Далі розділився, Тіраксом побіг в останню трежу, а Фіюром чистив передостанню де бачив просто купу утопій. На 131 чекав опонента в гості, хоча він не приходив на диво. На 133 чи 134 пощастило, пробив згорток, а він виявився ТП. І збудував 4 рвіень щоб використовувати, і там теж ТП. Гра стала цікавішою і динамічнішою. Далі пробив ще 100 големів на 2 пташках і 4 качках і 9 мани Тіраксом (так, це можливо ) залишившись на 1 пташці, але з всім 5-м і останнім селом для експансії. Далі була справа техніки. Щоходу падало 1-3 утопій, де набрав купу статів, КШ і золота. Коли прийшов опонент на 137 він мав ще шанс мене вбити, бо я невдало заночував у конфлюксі, але видно у нього не було героя досягнути. Тому на свій 137 я забрав 3 утопії, там дали КЗ і КШ. Фіналка під КШ пройшла в одні ворота. 818 скелетів стояли і дивились як все решта помирає під швидкими літалками.

Дякую за гру!
2-1

Так на міні є можливість пересісти за Вежу на інший замок і флакс гарна можливість. Хоча для некра ніби теж міні підходить. На 132 у опонента намає нічого і розділене військо , а на 133 ТП в ГМ4 і в згортку. Далі купа утопій. Без шансів.

Дякую за гру! Успіхів далі.

Весна 2013.

Roger-ua вне форума