kamukag3eСпасибо за игру!
Я думав що мені роздало жир. Шакті з 3 стеками, Гунар, дабла данжу і біля компа данжу 3 конси як мінімум на 8 ангелів. Потім ще зібрав по дорогах стек з 14 ангелів, згорток ДД і готувався добудувати гм і стрибнути забрати утопію на 131 з 6к проходу суперника. Але суперник на 126 чи 127 сам забрав утопію. Я зрозумів, що жир у суперника не менший. Розкачував Гунара у супертрежі, він качався ідеально, всі 7 навиків, я ще розвідку додав щоб було простіше вибирати + не була б зайвою, в супертрежі він дістав весь 4-й. Мав Октавію, тому потреба перебудови гм пропала. Зібрав 3 утопії де толком нічого не дали. З середини 3 тижня почались війни лошків і дозбирування зон, де нічого не дали. Я вів війну трохи успішніше, але опонент збирав армію і врешті мене догнав до силі. І він мав село конфлюкса доволі давно, тому збирав все ефективніше. Я щоправда мав дуже швидкого Гунара, тому залазив у села де він мене не чекав і по 1 вирізав супортів. Ледь прокачав Жеддита і Шакті (землю нарешті купив, але не прокачав). Вирізав йому 3 супортів, уже переніс війну на його територію як промахнувся Жеддитом і довелося заночувати у замку. Підперся ним зверху засівши Гунаром, але опонент загрейдив 23 архів. Проти моїх 24 ангелів. Качок було порівну по 50-55. Що ж, не промахнись я Жеддитом - мабуть мав би шанси, бо Гунар був швидшим за Кіррь і мій вирізати лошків усюди.
Дякую за гру!