Отримав 2 некрів - Танта і Септієнну, не рестив тому. Некрив на майже нічому, виднілися конси, вулики і утопія на мому респі. На 2 тижні почав все збирати, на кінець 2 тижня зламав утопію, і там не дали нічого (+1000 золота). Далі було зрозуміло що до трежаків дороги толком у мене нема, тому побіг пробиватись до опонента. Пробився, побігав по заплутаному лабіринті, але опонент чомусь вирішим мені віддати інферно. Що ж, це була мабуть його помилка, далі я забрав йому мейна, і, маючи ТП і ДД в гільдії, готувався забрати останнє інферно. Він чистив трежаки в цей час. Була проблема, що Тант мав просунуту мудрість, тому він тупо качався і збирав золотооб'єкти. Мудрість ніякх після 2 лвл-апів качатись не хотіла. З горя пробив ГО з 90 гр циклопів, тільки тоді докачалась (і то після пробиття нещасних гремлів, які дали останні 100 експи які не вистачало). Септієнна в цей час полізла в останній трежак (решту зачистив опонент). Там вона отримала весь 4-й. Нарешті зміг опонента ще раз вибити з замків (він захопив своє інферно назад лошком з книгою повітря). Зачистив останнє до чого міг дотягнутись, як побачив опонента, що прибіг до мене. Загрейдив архів, дав Септієнні і скочив на опонента. Армаг гарно прорідив його армію. Хоча залишалось у нього 5 ангелів і 76 качок. Залишився в замку. Опонент напав. У фіналці отримав одразу вибух в архів, за що опонент отримав сліпоту в ангелів і потім в качок. Розстріляв балісту, сліпив ангелів доки вони не добились архом. А далі пішов берсерк у качок, коли вони підлетіли достатньо - врізався і зарізав.
Дякую за гру!