Re: [ТУРНИР] only XL-6
02.09.2019 Ihromant (Синий, Сопряжение, Random, Брисса, Брисса) lose Sanin (Красный, Цитадель, Десса, Десса) Spider 131
Був ще один рест у мене, прийшов Гріндан, з вишки було видно що камінь далеко, але до нього обходом доходиться. Також стояли повітрянки. Тому не взяв рест, бо по золоту все було добре. В результаті пробившись до шахти і звільнивши ще одного рідного героя з тюрми, Бріссою пішов по бездорозі до сірого конфлюкса. Гріндан ж шлявся до моменту доки не з'явились пташки. На пташках пішов брати золотооб'єкти. Брісса в той же момент на 117 змогла убити конфлюкс. Качалась через землю, тому вирішив її виділити окремо і розбирати два напрямки. На 124 знайшов згорток ДД за монахами, виглядало все дуже цікаво. На 125 розбився об опонента, який по багодорозі забрав моє голубе болото. Далі засейвили, по своєму стріму і перегляді відновив дороги і зрозумів, що опонент затиснув мене з усіх сторін. Тому вирішив забрати його село, до якого Брісса дотягалась ДД. Далі був план відкупитись або втекти, але опонент мав 7 ангелів і тактику і зумів убити всю мою армію з моралей. Отримав згорток ДД (яким все ж користуватись не міг, бо мав 2 рівень гільдії), але для мене гра була програна не зважаючи на 12 пташок що залишились (відбудував їх у циті другого конфлюкса). Тому вирішив здатись.
Дякую за гру!
Мой любимьій размер - тройка. Будь то конса, утопа или сиськи