=Stinger=Не стал ломиться в третью зону на 1 неделе, т.к. это Сод и дороги очень длинные. Ставил цепи на отбитие денежных строений и сбор ресов, взял нычку рыб, отстроил рыб во вторике, загрейдил воздух и рыб. В итоге образовался хороший ударный стек. Нагаш не ловил землю, поэтому пришлось ставить универ и покупать землю с воздухом. Дальше пандора на 10К опыта, получил виздом и логу. Как итог земля докачалась последней, но это не было помехой и к концу 2 неделе было уже 7 ангелов и отстроена 5 вышка. На 127 отбил квестовый арт и пандору, взял лошком с виздомом и воздухом (весь воздух). На свой ход оппонент сдался.
Спасибо за игру.
Віддав героя і колір не дуже дорого. В результаті на 112 вломився в склеп-максі, який взяв майже без втрат (по відеоуроку), пробився на суміжку барба і побіг до конфлюкса суміжки з блесом. Астрал качав землю, тому очікував взяття конси на 122-123. Астрал також прокачав повітря після землі. Тому бачив пересування опонента. Темпував швидше, пробився у більше зон, але куди я пробивався - там було порожньо. Бачив Нагаша у опонента, також бачив некрочоботи легкі для взяття, тому старався темпувати як бог. А куди опонент побіг - я бачив, він побіг на пустелю, де було 2 конси і тюрми. Я ж зачистив інші трежаки, де взяв 3 коробки на 10к Астралу і за 90 снайперами всю воду. Контроль перебудовувати я не міг, бо сторгувався заради темпу. В результаті побачив некра-Нагаша біля барбозамку, міг би ще подригатись, але розумів, що це буде зробити складно. Як показало відкриття, опонент не некрив (скелети у нього були як розхідний матеріал, чоботи він зігнорував), і можна було не спішити, а так само спокійно взяти ті ж конси на пустельній трежі, коробку на все повітря та залазити в утопію. Ось так сам себе переграв.
Дякую за гру!