Форум HeroesWorld-а - Показать сообщение отдельно - [ТУРНИР] «SM-masters II»
Показать сообщение отдельно
Старый 05.02.2020, 23:32
^
Roger-ua

📖
1522
Отправить сообщение для  Roger-ua с помощью ICQ
Выставка наград
1522
Отправить сообщение для  Roger-ua с помощью ICQ
Выставка наград
Re: [ТУРНИР] «SM-masters II»

IhromantРоздало дуже гарно, 3 утопії бачив у трежаку, також бачиш інший трежак на грязюці, подвійна мана стратежно стояла біля входів в трежаки на барбореспі-суміжці. На 126 зламав першу утопію, далі другу. Тут пристрибав суперник, це трохи скоректувало плани. У мене ситуація була значно краща, але він постійно відбирав мені барбозамок. Але було видно що без ТП, тому тримав ланцюжок щоб накрити про всяк випадок. Збудував архів, ними взяв книгу повітря з грязюкореспа. Тант качався ідеально, був готовий постійно якщо що накрити з наручниками. Але опонент вирішив утікати, довелося його витискати. Коли витиснув його з замків крім одного, він зважився забрати мій мейн де і заночував не віривши що дістану. Але Тант був 3600, тому дістав його. В принципі, у мене були і інші варіанти де опонента накрити, але він сам підставився.

Дякую за гру!

Продав ,як вважав дорого Танта , але не допомогло. Тант на багато швидче міг брати утопи. Дессі прийшлось купити землю і повітря. Не лишившись у мейні оппа напевно можно було ще зібрати качок і забрати приріст з рідного мейна , але не факт що це змінило б результат.

Дякую за гру!

На жаль це була вирішальна гра за 4 місце в групі. Залишилася тільки гра з маестро Анті.

Весна 2013.

Roger-ua вне форума