XocenkGdzieś 115 komputerowych necr zaatakowało i zabiło wszystkie moje burze + niektóre ryby. Używając żużla i strzał udało mi się doprowadzić wszystkie komputery do 117. Odbudowałem armag z tej nekry iz jej pomocą wziąłem dwa konsole w drugim tygodniu. TP podano gdzieś z trzeciej pierestrojki.
W tym momencie opp został zastąpiony 1 stosem aniołów, gnomów i królów w wiosce położonej 1500 ruchów od innej wioski. Wokół niego wyciekły dwie podpory na anioła i zbroję. Ale tam gnomy stawiały opór. Próbowałem dobić strzałą innych słabych bohaterów, ale była sztuka oporu i częsty opór krasnoludów. (To znaczy, mój trzeci bohater nie może po prostu zaatakować aniołów ze strony ślepca). W rezultacie po prostu przerwał podkręcanie OPPA i zabił 3 anioły zamiast moich dwóch magów (bez ziemi), 2 aniołów i ciasta. Tilt poszedł
Postanawiam po prostu zjeść mapę. Moja armia już wzrosła po tych działaniach. Jest obiecująca Giselle. W rezultacie, poprzez strumień, przesułem nowe podpory, zacząłem zabierać miasta. Opp jest ponownie podstawiany na dwóch stackach. Atakuję na licznik czasu: jestem ślepy na główny stack, zabijam jednego anioła, a ballik, który wziąłem ponownie, wydłuża to lodowisko.
Wtedy był w stanie uciskać oppa w miastach, choć stracił też poparcie po drugim nieudanym ataku.
Z jakiegoś nieznanego powodu cała mapa miała 0 uli, 0 zef, 0 warsztatów, 1 szkarłatną wieżę. Wady były w normalnej ilości.
Dzięki za grę! TFP! GL następny!
Tough game. I confirm all Xocenk wrote above. Player very solid till first big mistake when I didnt get empty AI Tower and in result AI gained army. It caused several next mistakes due to tilt. Anyway, game was interesting.
TFP!