Форум HeroesWorld-а - Показать сообщение отдельно - Турнир "Два Сезона: зима-весна 2016". OnLine-игры на рейтинг (рапорты, обсуждения)
Показать сообщение отдельно
Старый 19.02.2016, 12:58
^
Roger-ua

📖
1522
Отправить сообщение для  Roger-ua с помощью ICQ
Выставка наград
1522
Отправить сообщение для  Roger-ua с помощью ICQ
Выставка наград
Re: Re:Турнир "Два Сезона: зима-весна 2016". OnLine-игры на рейтинг (рапорты, обсуждения)

MarВирішили грати рандом. Прийшов Пікдрам з трома стеками, по факту вийшло 50 гр. гремлянів і 15 гаргуль. Відбив коробку за 22 кочевниками на 110 гремлянів, і вирішив грати. Далі забрав рідного компа на 113, потім побіг забирати кома варвара. Дня не вистачило щоб забрати останнього компа Фалк. Усього за тиждень мав 4 героя по 350, 2 некроманта з плащем ( насобирав 100 скелет ). К 117 було 8 героїв. Дома наги у замку. Бронхильд 7 лвла з землєю, тактикою, воздухом і наподом.
На 122 беру улій на 8 качок. Потім пандора на 10К досвіду вже в трежі за 50 гр.вампірами, далі КЗ за снайперами. Забрав село також засвітив утопу через гори.
На 131 виходжу до центру. Беру улій, і бачу утопу 3ку ( но братии нічим 9 наг і 12 качок ). Далі ще пару улів, звільнив Німусса 10 лвла. Тут выходить до центру суперник на 135, і забирає раніше засвічену утопу 3ку ( охрана булла мною збита, але потянули його біси туди =) ).
На 136 беру у центрі утопу 3ку з крилами, щит +5, та мечом + 12/3. Роблю ТП до села ( там де була раніше засвічена утопа ). 137 Беру утопу в якій дають плащ +2 к швидкості і ЧШ ( червоний шар =)) ). Потім помичаю що в мене вирісовується АОТД.
На 4 тижні забираю з центру шолом +2. І тут вже невистачає часу на всі дії. Починається хаос : Алкін затирається в таверні зі щитом, Бронхільд не розбивається своєчасно щоб поповнити манну, Нагашу не висточае клітини щоб забрати замок компа Фалкса ( попросту марную хід ).
На 144 суперник перелітає скелі і видбирає мій замок. Там купує папку і ним біжить до моєї армії. Я здаюся.
Мав би шанс перемогти як би у Бронхільда висточило би мани на ТП, зміг би прогнати Дессу
який засів в моєму замку на двох птицях, і як щоб не втратив Алкіна з щитком від АОТД.
Там був Гундула з параметрами 25,26,27,28 8 ангелів, 5 сірих чудищ, 70 гр. вовків, 70 качок.. У мене Бронхільд 8,14 13 гр. наг, 70 качок, однинички гаргуль ЧШ, кандали, +2 до маралі, +2 до швидкості і АОТД.
Дякую за гру.

На 111 цита проти башні з Пігуедрамом , є Гундула , одна дорога заблокована 50+ водянок за ресурси і вязницю. У башні вимальовується дабла, але вважаю .що буде рест завдяки Пігуедраму. Ні граємо. На першому тижні ведмеді в замку . вбив компа кастла , правда в складному бою де 47 пік і 2 грифа захищали 13 луків. Забираю і місто у інферно . На 122 вбиваю 50+ водянок , далі стайня і дорога до ельфів , на 121 зявився помічник Десса. Гундула уже в трежі отримує землю і докачує її до експерта. Збираю вулики 2(10 віверн) вихожу на консу 3-4 , відкладаю. На 131 тільки беру консу 3, на 132 ще конса 3. пробиваюся в інщу трежу ,підбираю с землі капелюх 5. Зачищаю трежу Гундулою разом з Дессою. Вихожу в центр , на останіх секундах пригаю до утопи. На диво вона не взята, Розумію ,що в основному центр вже зїли, перехожу в свою 3 трежу і зачищаю її. На 144 забираю мейн і не встигаю добігти до лошка зі всією мошною, не встигаю і вдіти артефакти. На своєму ході супротивник не зміг вбити 2 птиці грому без магії.ГГ.У випадку ФБ проти АОТД і ЧШ( було би дуже важко).

Дякую за гру!

Весна 2013.

Roger-ua вне форума