Re: Святая Обитель Разврата
זה משהו שאני לא מבין על בית הספר. כמה מאיתנו לשלם אלפי דולרים כדי לקבל הנלמדים בבתי הספר. אנחנו משלמים אותם מורים עם כסף משפחתנו. בתמורה הם מענישים אותך על משהו קטן כמו האזנה למוסיקה בזמן הפסקה או הודעות SMS ההורים או החברים שלנו. בסופו של דבר, הם לא מורים הספר להיות צבוע? הם גם להאזין למוסיקה טקסט המשפחה שם. רק מה שעושה אותם יותר עדיף אז לנו כאשר אנחנו משלמים אלפי דולרים אליהם. אני מבין שיש נקרא דבר משמעת, אבל אנחנו משלמים להם כדי להעניש אותנו? אני מעדיף לשלם בריונים להכות אותי tbh ואז הם נכנסים נענש על חרא קטן וטיפשי כמו האזנה למוסיקה או במשחקי מחשב במהלך הפסקה. צריכים להיות משולמים מורים בכלל לעשות את זה? בואו כולם למען האמת, לכולנו יש מורה אנחנו שונאים בבית הספר או באוניברסיטה שלנו. למה אנחנו צריכים לשלם למורים אלה כדי לצעוק עלינו ולקחת הטלפונים שלנו משם בסופו של הדבר כאשר הם באמת עובדים בשבילנו! האם אתה לוקח את טלפון הבוסים שלך משם או להעניש אותו על האזנה למוסיקה? בלעדינו, סטודנטים, היו מורים בבית הספר יש עבודה בכלל? אחרי הכל, המורים בבית הספר מועסקים בגללנו ואת זה צריך לתת להם את הזכות לקבוע כללים כדי לשלוט בחיים שלנו?
Не благодарите.
А, вот почему.
🎪🏹+⛓️♿=💕