MarЗаграли рандом. Я узяв 111, опп не брав рестарти. Випало Фалкс на Болото. Четвертим пришла Чарна. Під боком бачу зовнішню ничку воздушек. Подалі ще найшов житло фей. І почав по ходу збирати скелетів. Узяв гномік на 75 гномів. Пробив охорону в телепорт, а з іншої сторони 20+ гр. лучників. Вирішив почикати з виходом в сміжну зону. На 114 помічаю там оппа.
Дороги у нас швидкі, так що будемо вриватися на 115. Чарна як раз вже набила 100 скелетів, отримала логу і землю. Також була конюшня і зовнішній ринок. Пробиваю на 115 лукарів і біжу в ліфт на поверхню звідки бачив оппа. Вгадую з напрямом і добігаю до замка оппа ( здало так що від замка до замка біжати 2 ходи ). Там цита та одиниці. Я вважав що опп здастся, адже 100 скелетів на 1 ї неделі це сила. Но було по іншому. На ходу червоних армія передається до замку, де зявляється Алкін и нападає. Чарна 5,3,4,2 4 (5 мани) 100 скелетів, 14 воздушек, 6 риб, 5 огнів. Алкін 3,5,2,2 2 качки, 3 бичка, 18 луків, 4 васька, 30 гнолів, одиниці мух. Бой видался напруженним, пощастило що васьки ні разу не накладали каменіння. По факту я откупаюся з 9 скелетами, а опп лишається з 1 бичком і 8 гнолями. Бички в цієй битві були на висоті ( родна земля + прокаченний Алкін, +2 к швидкості заголом ).
116 ставлю землянок і магом зі стілою прогоняю розцгнаного Алкіна і ще 2х лошків. Далі в хід пошли маги зі стілкою. здивувало те що опп взяв вулик на 2 ї неділі на 6 качок. Но даже це його не врятувало.
Дякую за гру.
тащил как мог,опп на 115 пробежал в клетке от моего лошка(не напал-нет ре по встрече=бред)и даже после выигранной битвы на 1 горгоне и 8ми гнолях и потери 2х городов(комп отобрал свой и деревушку мою),на 123 осилил улик на 6 вив с приростом без особых потерь,однако близость к опповскому городу(и отсутствие у меня книги) позволили ему захитранить 5 вив 2мя героями(пулями по 50)=ппц бред,что конеш очень меня выбесило.далее побежал за книгой к некру,а там гоша с жирным стеком зомбей и скелетов дал волну смерти из шрайна=пздц бред,оставил без единичек-еще очень большие потери,дальше тащить оказалось нечем,возможно стоило попробывать убежать за другими ульями,но решил иначе.спасибо за игру