Заграли без рестів взагалі. Мені прийшла Чарна, яка одразу зловила логістику. Опонент вочевидь заграв через Дессу. На 113 Чарна бігала з експертним некро по інферно-суміжці. Гріх було таке рестартити, хоча я морально готувався до односторонника. Ще прийшла Септієнна, тому бігав. На 114 таки знайшов односторонник, причому не входу, а виходу. Ну біс з тим. Септієнну теж розкачав некро, також вона зловила одразу землю. Переглядом землі побачив, куди бігти до сіл, тому Чарна стартанула туди одразу. Септієнна ж націлилася на коробку за 50+ магматиками біля мейна та консерви, розкидані на інферносуміжці. На 124 нарешті захопив перше село-данж, там не зволікаючи почав розбудовувати гільдію. Брав консерви, циклопники, утопій не бачив взагалі. Пощастило отримати ДД одразу, тому не зволікаючи пішов відтискати компів фіолетового та рожевого Септієнною. Чарною ж качався. Були проблеми: Чарна ідеально качана крім якраз жодної з двох стихій. А Септієнна без повітря. Ось такими інвалідами і грав. З опонентом не контактували до 4 тижня. На початку 4 тижня знайшов першу утопію, одразу ж її і взяв. Там дали червону кульку. Я мав 3 частини АОТД, тому коли знайшов поглядом меч, я неймовірно радів. Забрав меч, мав АОТД, наручники і уже не боявся Галтрата противника. Спробував докачати Чарну, яка в останній слот замість землі взяла інтелект. Що ж, зрозумів що доведеться цими інвалідами витискати опонента з його замків. Проте коли я вскочив Чарною у трежу між нашими замками, опонент вирішив чомусь дати фіналку. Я напав, передбачувано фіналка пройшла у одні ворота.
Дякую за гру!