Заграли на удачу. Віддав касл за 1900 + 500 за колір. У мене маленький респ майже без грошей і скромна стартова армія з 19 лізардів і аж 20 гнолів. Зато
Хатка с Землею біля міста!

та 2 підвищувалки +1 Захисту, 2 дороги. Віразу було видно з обзорки трежерне селище, але там непробивний дабл блок зі 10-19 снайперів и 20+ Грейджених Очей. Тому пішов по дорозі в сміжну зону. Там позабирав всі шахті окрім кристальної і попрямував бездорогою до свого
зеленого Данжика, який сгенерився в притул до мене і маятів за горами. З залишками армії в 15 Лізардів и 4 змійок вдалося відбитися в циті. Біля Данжу також була конюшня. У себе дома відбудував Віверн в циті, але викупити на першому тижні не мав змоги. Таз зловив логу і на 121 я вирушив через конюшню в телепорт який був в притул біля Данжу і вів в сміжну зону. Через неї я знайшов по дорозі в підземеллі
фіолетовий Інферно. Повернувшись в сміжну зону підібрав рукавички і знайшов перший вулик. Пробив зі сльзами на очах 73 мумії, Таз хоч і був Експертом Землі(масло, кам'яна шкіра), але з 1 СП він витратив всю ману і багато таймеру. Бив Армією в 4 Віверни, 26 Лізардів, 5 Очей і 6 Медуз. На 125 в
Гільдії Магів прийшов відразу ТП!
Взявши вулик на 8 Віверн засвітив ще один в тій же зоні і по камінній сміжці 2 ходи об'їжджаючи гори прямував до нього. Вияввися на 6 Віверн. Таким чином на 131 з приростом мав 22 Віверни і відбудовану Гільдію Магів уже з першим перебудуванням 5-го рівня. Далі для викупки армії пробив Нага банк біля Данжу і взяв Склад Циклопів біля мейну (активно вів перебудування 5-го рівня). І тут на 133
прибігає Кіррь червоних на одному Ангелі і забирає у мене по суті перед носом моє трежерне селище. Я будучи на розгоні недалеко роблю трейд и грейджу 15 монархів, пробиваю стрілкові блоки та нападаю на нього. Швидкість на траві однакова за рахунок Змійок, тому вважав що через Хасту на Монархів Ангел вмирає, але там виявилась Тактика . . . Біля Селища засвітив Утопу! Зі статами 4 12 на 134 в відсутністю масового віджору лізти в неї не ризикнув. Далі побіг в свою сміжку взяв без втрат Консерваторію на 3 Ангелів та ще один Нага Банк. Ще один хід провів в трежерній зоні в підземці, де підняв 2 рівня(читай 2 бойових стати) та взяв меч Вогнянний Язик Дракона +2 Атаки/+2 Захисту і Щит Проклятых +3 Захисту. Стати стали 7 18 тому на 135 став на ту Утопу і на 136 з докупкою віджору взяв її. Виявилась двійка і там я отримав:

По суті не ставало тільки Шлему до АОТД, бо груди я бачив в Зовнішньому Ринку продажу Артів.
На 135 також вдалось отримати Імплу з 5-ої спроби. Хоч і в Таза було всього лише 4 СП

, але був Інтеллект и Дабл Мана, тому Вибух на 600 дмг не був лишнім.
Наступною впала ще одна Утопа-двійка біля Інферно, в ній було:
ще один ЧШ

На 137 з шостої спроби НАРЕШТІ ДД!!
Відразу поїхав до оппонента. Тому що по перегляд Землі дав мені чітку відповідь, де він. А знизу від нього за горами була ще одна Утопа в моїй кам'яній сміжці.Тому інших варіантів куди бігти особливо на лоу таймері я не бачив.
В цій утопі отримав (трійка):

І на 141 захопив мейн оппонента. Наступного ходу ставив би Архів. Також мав 2 Саппорта Айну и Аеріса, викачував Луну. Але після невдалих Утоп опп здається.
Дякую за ГРУ!